Zwembadstudio

YOUR DREAMS, OUR VISION.....

Onderhoudsproducten Bayrol

bayrolBayrol onderhoudsproducten voor uw zwembad en jacuzzi zijn van hoogwaardige Duitse kwaliteit en geven de perfecte garantie op een heel jaar rond zorgeloos waterplezier !!!

 

Hun complete gamma zorgt ervoor dat al uw waterproblemen in de kiem gesmoord worden.

Hieronder vind u een prijslijst met alle beschikbare producten van Bayrol. Al deze producten hebben wij ook steeds op stock in onze wellnesswinkel die geopend is op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 17.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur. Dus kom gerust eens langs en laat je overtuigen van het uitgebreide gamma Bayrol producten......

Klik hier voor prijzen en online webshop

 

 

PoolManager

poolmanager

 

 Download hier de brochure van onze Poolmanager

 

 

Innovatieve techniek in een fraai design!

Altijd genieten van kristalhelder water - de poolmanager groeit in de nieuwste uitvoering van een installatie voor waterbehandeling uit tot een echt pool-management-systeem. Dankzij de heldere menu's is de bediening via het grote touch-screen intuïtief en eenvoudig. Maar niet alleen de interne eigenschappen overtuigen, ook het moderne design van de Poolmanager baart opzien.

 

Voordelen van de poolmanager

  • Pool-Management-Systeem : De poolmanager neemt naast de waterbehandeling ook andere taken op zich zoals de regeling van de circulatiepompen en verwarming.
  • Eenvoudige bediening : De menustructuur van de poolmanager is overzichtelijk ingedeeld waardoor de bediening eenvoudig wordt. Vijf sneltoetsen ondersteunen de snelle navigatie. Op het TFT-display met hoge resolutie kan u alle informatie duidelijk aflezen
  • Toegang van op afstand tot het systeem : Door de koppeling aan het internet of een lokaal netwerk wordt het display van de poolmanager op ieder apparaat met internettoegang in realtime getoond. Daarmee kunt u  alle functies van het zwembad op ieder willekeurig moment vanuit iedere willekeurige plaats besturen.
  • De groene poolmanager : De poolmanager biedt verschillende mogelijkheden om actief bij te dragen aan de bescherming van het milieu. Deze bespaart bv. energie door in nachtbedrijf het vermogen van de circulatiepompen te reduceren of de stroombesparende "power-down" functie te gebruiken.
  • Betrouwbare waterbehandeling : De poolmanager voert alle taken betrouwbaar en nauwkeurig uit. Bij afwijkingen voorbij de grenswaarden wordt de alarmfunctie actief. Via de displayweergave en een akoestisch signaal wijst deze op onregelmatigheden. Bovendien kan hij in geval van alarm een e-mail verzenden.
  • Directe hulp : Indien nodig heeft u steeds de beschikking over de help-sneltoets. Door het indrukken van deze toets wordt er direct een helptekst getoont. Daardoor kan de poolmanager altijd worden bediend, ook wanneer het handboek niet in de buurt is.
  • Eenvoudige eerste inbedrijfstelling : Dit menupunt toont u stap voor stap hoe de poolmanager na de montage correct moet worden ingesteld. U hoeft slechts enkele parameters in te geven, de rest doet het apparaat zelf.