Zwembadstudio

YOUR DREAMS, OUR VISION.....

RIVIERA INDIVIDUEELBADEN : ALLES NAAR WENS ???

 

 

Bepaalt u graag zelf de gestalte van uw droombad? Geen probleem met dit uniek zwembadsysteem van Riviera Pool. U bent volledig vrij in vorm, functie, kleur en afwerking bij het uitwerken van uw mono-bloc zwembad, jacuzzi of whirlpool.

Na het schetsen van uw ideeën en wensen, werken de architecten van Riviera graag uw droom uit: uw eigen Riviera Individueelbad.

De basis van dit uniek zwembadsysteem is een zelfdragende constructie, vervaardigt uit Thermoblock elementen in PU hardschuim, veelvuldig gebruikt in de bouw van passief woningen. Dankzij de, ca 7 cm, isolatielaag krijgt u ongeëvenaarde prestaties op gebied van energie-efficiënte.

Na de opbouw van de constructie op maat, en na het inbouwen van eventuele stalen wandverstevigingen en/of pijpleidingen, wordt het geheel bekleed met verschillende lagen hoogwaardig epoxy-acrylaat en afgewerkt met een gekleurde structuurlaag of mozaïkbekleding naar keuze. En naar goede Riviera gewoonte zijn ook hier alle inbouwdelen en massagemonden voorzien van afwerkstukken in edelstaal.

Op deze manier wordt een eerste schets uitgewerkt tot een uniek eindproduct dat, dankzij het plaatsingsvoordeel van een mono-bloc zwembad, op relatief korte bouwtijd zorgt voor de verwezenlijking van uw droom.

Kant en klaar voor uw gepersonaliseerd genot

 

Bekijk hier de Riviera Pool catalogus

 

  • IMG_5384_ic1
  • IMG_5441_ic1
  • IMG_55911
  • IMG_89891
  • IMG_89941
  • Modell8_ret1